Anunț privind achiziţia de servicii de închiriere a unei locuinţe în cadrul proiectului „VENUS – ÎMPREUNĂ PENTRU O VIAȚĂ ÎN SIGURANȚĂ!”, cod 465/4/4/128038

 

     

      

ANUNŢ privind  achiziţia de  servicii de închiriere a unei locuinţe în cadrul proiectului „VENUS – ÎMPREUNĂ PENTRU O VIAȚĂ ÎN SIGURANȚĂ!”,   cod 465/4/4/128038

 

            În cadrul implementării  proiectului „VENUS – ÎMPREUNĂ PENTRU O VIAȚĂ ÎN SIGURANȚĂ!”,   cod 465/4/4/128038, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Ialomiţa, închiriază apartament decomandat/casa cu 3 sau 4 camere,  situat in  Slobozia, indiferent de zonă și dotări existente, mobilat/nemobilat.

            Contractul de închiriere se va încheia pentru perioadă de 38 de luni, cu posibilitatea de prelungire pentru o perioadă de 3 ani, în vederea asigurării sustenabilității proiectului.

Ofertele vor fi transmise pe e-mail, la adresa: achizitii@dpcialomita.ro, până la data limită de 11.11.2019. Acestea vor cuprinde o prezentare a apartamentului/casei care se închiriază, pentru a se putea verifica cerinţele minime specificate în anunţ, ca primă etapă a selecţiei de oferte.

Oferta va fi selectată în urma vizitării apartamentului de către reprezentanţii autorităţii contractante, având la baza criterii de preţ, suprafaţă, amplasament, facilităţi etc.

              Informaţii suplimentare se pot obţine la tel.0243/231088 int. 17.

 

 

 

 

categoria articolului: 
anunturi